Mapa portala English O nama > Podrška korisnicima  01 5999 918
Traži po   > Po zbirkama  Pomoć prilikom traženja Video klipovi  
IUS-INFO > Dnevni IUS-INFO > Savjet dana > Savjet
 
  Označi     - +   *  

Tips & tricks

Popis stečajeva/likvidacija

U ovoj rubrici objavljujemo informacije o stečajnim postupcima i likvidacijama koji se vode pred trgovačkim sudovima u Republici Hrvatskoj.

U zaglavlju sučelja popisa stečajeva odnosno likvidacija nalazi se tražilica po ključnim riječima koja prikazuje rezultate isključivo unutar te kategorije. S desne strane naslova dokumenta nalazi se datum odluke pojedinog akta. Odabirom poveznice „datum odluke“ dokumente možete razvrstati kronološki. Odabirom poveznice naslova otvara se sučelje dokumenta. S desne strane popisa nalaze se filtri kojima možete suziti pretragu po datumu objave, datumu odluke te sudu pred koji se stečajni postupak ili likvidacija vodi. Broj u zagradipredstavlja broj dostupnih dokumenata u pojedinoj kategoriji.

Stečajevi i likvidacije - popis stečajeva i likvidacija

Popis stečajeva sadrži dodatni filter koji se sastoji od slova abecede čijim odabirom možete suziti vašu pretragu po prezimenu stečajnog upravitelja koji vodi stečajni postupak.  Odabirom imena i prezimena pojedinog stečajnog upravitelja otvara se popis predmeta koje taj stečajni upravitelj vodi.

Prikaži SVE




 
Postavi za početnu stranicu Spremi stranicu u favorite