Mapa portala English O nama > Podrška korisnicima  01 5999 918
Traži po   > Po zbirkama  Pomoć prilikom traženja Video klipovi  
IUS-INFO > Dnevni IUS-INFO > Savjet dana > --
 

Tips & tricks

Popis tips & tricks

Dokumenti od 1 do 11 (od ukupno 11)
Stranica 1 / 1

Rubrika postani korisnik

Rubrika postani korisnik U ovoj rubrici navedeni su tipovi korisnika portala odnosno postojeći načini korištenja sadržaja pravnog portala IUS-INFO. Odabirom pripadajuće poveznice ispod opisa pojedine kategorije možete se pretplatiti na željeni pretplatnički paket ili se registrirati za odgovarajući tip besplatnog korištenja portala.

Detalji...


Informacije o tvrtki IUS SOFTWARE d.o.o.

Informacije o tvrtki IUS SOFTWARE d.o.o. Pri samom vrhu iznad izbornika Moj IUS-INFO nalazi se poveznica O nama sa osnovnim podacima trgovačkog društva upisanim u Registar Trgovačkog suda u Zagrebu, brojevima naših računa, brojem telefona, OIB-om, e-mail adresom i sl. Odabirom poveznice E-adresa otvara Vam se naš outlook i sva pitanja i savjete možete odmah zatražiti pismenim putem.

Detalji...


Uvjeti korištenja portala

Uvjeti korištenja portala Uvjeti korištenja, odnosno uvjeti upotrebe primjenjuju se na sve sadržaje i usluge portala. Uvjeti korištenja, odnosno uvjeti upotrebe primjenjuju se na sve sadržaje i usluge portala. Korištenjem bilo kojeg dijela portala na adresi www.iusinfo.hrsmatra se da su korisnici upoznati s ovim Uvjetima i obvezama koje nastaju pri korištenju.

Detalji...


Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti poslovanja Opći uvjeti poslovanja sadrže informacije o pravnom portalu IUS-INFO, načinima pretplate te pravima i obavezama koje proizlaze iz korištenja portala. Opći uvjetiposlovanja predstavljaju listu ugovorenih klauzula koje se primjenjuju prilikom zasnivanja pretplatničkog odnosa.

Detalji...


Informacije o uslugama i cijenama

Informacije o uslugama i cijenama U ovoj rubrici dostupne su Vam opće informacije o mogućnosti pretplate na IUS-INFO uslugu, kao i informacije o uvjetima besplatnog korištenja IUS-INFO sustava u okviru promocijske akcije. Možete pregledati cjenik usluge portala, kao i tablicu s navedenim vrijednostima dokumenata po skupinama. Cijene si izražene u kunama.

Detalji...


Obrazac za kontakt

Obrazac za kontakt Obrazac za kontakt jedan je od načina na koji nas možete kontaktirati ukoliko su Vam potrebne bilo kakve informacije o sadržaju ili načinu korištenja pravnog portala IUS INFO. Na e-mail adresu ili telefon koji ste naveli u obrazac zaprimit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku.

Detalji...


Pomoć pri traženju

Pomoć pri traženju Pomoć pri traženju prikazuje mogućnosti traženja putem kazala, tražilice ili kombinacijom obojeg. U rubrici je objašnjena upotreba operatora koji pomažu u preciznijem pretraživanju što uvelike skraćuje vrijeme pretraživanja.

Detalji...


Podrška korisnicima

Podrška korisnicima Svim korisnicima portala IUS INFO osigurana je stalna tehnička podrška radnim danom od 08-16 h. Tehničku podršku možete zatražiti putem telefona 01 5999 918 ili putem e-maila: info@iusinfo.hr. Za sve upite vezane uz sadržaj portala stojimo Vam na raspolaganju.

Detalji...


Video podrška

Video podrška Otkrijte mogućnosti portala IUS-INFO kroz video upute za korištenje. Video upute namijenjene su za lakše upoznavanje sa sadržajem i funkcionalnostima portala IUS-INFO a podijeljene su tematski na nekoliko videa od kojih svaki obrađuje određeni sadržaj ili funkcionalnost. Olakšano i brzo pristupanje video uputama možete provesti odabirom simbola koji se nalazi u gornjem desnom kutu sučelja.

Detalji...


Česta pitanja

Tako bilježimo sva postavljena pitanja od strane naših korisnika, a najčešći upiti kao i odgovori na njih, nalaze se u rubrici Česta pitanja. U ovoj rubrici pronaći ćete odgovore na pitanja o pristupanju sadržajima portala, mogućnostima korištenja, sklapanju pretplate, kao i na razna druga pitanja. Pitanja su istaknuta linkovima koji omogućavaju brže povezivanje s odgovorima.Ne nađete li među njima odgovor i na Vaše pitanje, a niti u nekom od tekstova na našim web stranicama,...

Detalji...


Moj račun

Moj račun Moj račun je prikaz Vaših korisničkih podataka i stanja na korisničkom računu. Korisnički podaci su ime korisnika odnosno Vaše ime i prezime, e-mail adresa te IP adresa. Stanje na korisničkom računu omogućava prikaz mjesečne uporabe portala Vašeg korisničkog imena te broj otvorenih dokumenta i njihovu vrijednost u bodovima.

Detalji...


<<  Prijašnja | Stranica: 1 | Sljedeća  >>

Prikaži SVE

Kategorija

Napredna tražilica(1)
Opće informacije(11)
Poveznice(3)


Vrsta pravnog sadržaja

< Svi--

Funkcionalnost

Korisnički sadržaj(11)


 
Postavi za početnu stranicu Spremi stranicu u favorite