Mapa portala English O nama > Podrška korisnicima  01 5999 918
Traži po   > Po zbirkama  Pomoć prilikom traženja Video klipovi  
IUS-INFO > Dnevni IUS-INFO > Savjet dana > --
 

Tips & tricks

Popis tips & tricks

Dokumenti od 1 do 12 (od ukupno 12)
Stranica 1 / 1

Obrazac za kontakt

Obrazac za kontakt Obrazac za kontakt jedan je od načina na koji nas možete kontaktirati ukoliko su Vam potrebne bilo kakve informacije o sadržaju ili načinu korištenja pravnog portala IUS INFO. Na e-mail adresu ili telefon koji ste naveli u obrazac zaprimit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku.

Detalji...


Rubrika postani korisnik

Rubrika postani korisnik U ovoj rubrici navedeni su tipovi korisnika portala odnosno postojeći načini korištenja sadržaja pravnog portala IUS-INFO. Odabirom pripadajuće poveznice ispod opisa pojedine kategorije možete se pretplatiti na željeni pretplatnički paket ili se registrirati za odgovarajući tip besplatnog korištenja portala.

Detalji...


Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti poslovanja Opći uvjeti poslovanja sadrže informacije o pravnom portalu IUS-INFO, načinima pretplate te pravima i obavezama koje proizlaze iz korištenja portala. Opći uvjetiposlovanja predstavljaju listu ugovorenih klauzula koje se primjenjuju prilikom zasnivanja pretplatničkog odnosa.

Detalji...


Uvjeti korištenja portala

Uvjeti korištenja portala Uvjeti korištenja, odnosno uvjeti upotrebe primjenjuju se na sve sadržaje i usluge portala. Uvjeti korištenja, odnosno uvjeti upotrebe primjenjuju se na sve sadržaje i usluge portala. Korištenjem bilo kojeg dijela portala na adresi www.iusinfo.hrsmatra se da su korisnici upoznati s ovim Uvjetima i obvezama koje nastaju pri korištenju.

Detalji...


Moj račun

Moj račun Moj račun je prikaz Vaših korisničkih podataka i stanja na korisničkom računu. Korisnički podaci su ime korisnika odnosno Vaše ime i prezime, e-mail adresa te IP adresa. Stanje na korisničkom računu omogućava prikaz mjesečne uporabe portala Vašeg korisničkog imena te broj otvorenih dokumenta i njihovu vrijednost u bodovima.

Detalji...


Informacije o uslugama i cijenama

Informacije o uslugama i cijenama U ovoj rubrici dostupne su Vam opće informacije o mogućnosti pretplate na IUS-INFO uslugu, kao i informacije o uvjetima besplatnog korištenja IUS-INFO sustava u okviru promocijske akcije. Možete pregledati cjenik usluge portala, kao i tablicu s navedenim vrijednostima dokumenata po skupinama. Cijene si izražene u kunama.

Detalji...


Pomoć pri traženju

Pomoć pri traženju Pomoć pri traženju prikazuje mogućnosti traženja putem kazala, tražilice ili kombinacijom obojeg. U rubrici je objašnjena upotreba operatora koji pomažu u preciznijem pretraživanju što uvelike skraćuje vrijeme pretraživanja.

Detalji...


Video podrška

Video podrška Otkrijte mogućnosti portala IUS-INFO kroz video upute za korištenje. Video upute namijenjene su za lakše upoznavanje sa sadržajem i funkcionalnostima portala IUS-INFO a podijeljene su tematski na nekoliko videa od kojih svaki obrađuje određeni sadržaj ili funkcionalnost. Olakšano i brzo pristupanje video uputama možete provesti odabirom simbola koji se nalazi u gornjem desnom kutu sučelja.

Detalji...


Informacije o tvrtki IUS SOFTWARE d.o.o.

Informacije o tvrtki IUS SOFTWARE d.o.o. Pri samom vrhu iznad izbornika Moj IUS-INFO nalazi se poveznica O nama sa osnovnim podacima trgovačkog društva upisanim u Registar Trgovačkog suda u Zagrebu, brojevima naših računa, brojem telefona, OIB-om, e-mail adresom i sl. Odabirom poveznice E-adresa otvara Vam se naš outlook i sva pitanja i savjete možete odmah zatražiti pismenim putem.

Detalji...


Česta pitanja

Tako bilježimo sva postavljena pitanja od strane naših korisnika, a najčešći upiti kao i odgovori na njih, nalaze se u rubrici Česta pitanja. U ovoj rubrici pronaći ćete odgovore na pitanja o pristupanju sadržajima portala, mogućnostima korištenja, sklapanju pretplate, kao i na razna druga pitanja. Pitanja su istaknuta linkovima koji omogućavaju brže povezivanje s odgovorima.Ne nađete li među njima odgovor i na Vaše pitanje, a niti u nekom od tekstova na našim web stranicama,...

Detalji...


Podrška korisnicima

Podrška korisnicima Svim korisnicima portala IUS INFO osigurana je stalna tehnička podrška radnim danom od 08-16 h. Tehničku podršku možete zatražiti putem telefona 01 5999 918 ili putem e-maila: info@iusinfo.hr. Za sve upite vezane uz sadržaj portala stojimo Vam na raspolaganju.

Detalji...


Podrška korisnicima

Podrška korisnicima Svim korisnicima portala EDUS INFO osigurana je stalna tehnička podrška radnim danom od 08-16 h. Tehničku podršku možete zatražiti putem telefona 01 5999 918 ili putem e-maila: info@edusinfo.hr. Za sve upite vezane uz sadržaj portala stojimo Vam na raspolaganju.

Detalji...


<<  Prijašnja | Stranica: 1 | Sljedeća  >>

Prikaži SVE

Kategorija

Napredna tražilica(1)
Opće informacije(12)
Poveznice(3)


Vrsta pravnog sadržaja

< Svi--

Funkcionalnost

Korisnički sadržaj(12)


 
Postavi za početnu stranicu Spremi stranicu u favorite