Mapa portala English O nama > Podrška korisnicima  01 5999 918
Traži po   > Po zbirkama  Pomoć prilikom traženja Video klipovi  
IUS-INFO > Dnevni IUS-INFO > Savjet dana > Opće informacije
 

Tips & tricks

Popis tips & tricks

Dokumenti od 1 do 14 (od ukupno 14)
Stranica 1 / 1

Zaglavlje naslovnog sučelja portala

U desnom gornjem uglu zaglavlja postavljene su prijava za već registrirane korisnike i novi korisnik koji to tek žele postati. U slučaju da ste već prijavljeni na tom mjestu prikazati će se Vaši korisnički podaci U lijevom gornjem uglu zaglavlja, pozicioniran je uočljivi logo crvene boje. U desnom gornjem uglu nalazi se O namasa podacima o trgovačkom društvu i opisom djelatnosti i Podrška korisnicimasa pripremljenim odgovorima na najčešće postavljena pitanja.

Detalji...


Informativni sadržaji naslovnice portala

Informativni sadržaji naslovnice portala Informativni sadržaji naslovnice portala predstavlja područje javno dostupnog sadržaja kojeg možete pregledati bez korisničkog imena i zaporke. Sadrži slijedeće rubrike:U središtu - aktualnosti iz područja prava;Novosti - vijesti iz pravnog i političkog života;Tips & Tricks – upute sa slikama koje objašnjavaju brojne funkcionalnosti portala IUS-INFO;Najava događaja - detaljni pregled seminara i savjetovanja na području RH U gornjem ...

Detalji...


Brze poveznice na pravne sadržaje

Brze poveznice na pravne sadržaje Naslovnica prikazuje sadržaj dostupan samo pretplatnicima i registriranim korisnicima, a podijeljen je na Izbor dana, Sadržaj portala, Brze poveznice i Korisna pomagala. Izbor dana donosi vam sudsku odluku prema izboru naše pravne redakcije, sadržaj portala sastoji se od direktnih poveznica na najvažnija područja portala (Propisi, Sudska praksa, Međunarodni ugovori, Stručni članci. Slično je is brzim poveznicama koje Vas vode na najčešće ...

Detalji...


Rubrika postani korisnik

Rubrika postani korisnik U ovoj rubrici navedeni su tipovi korisnika portala odnosno postojeći načini korištenja sadržaja pravnog portala IUS-INFO. Odabirom pripadajuće poveznice ispod opisa pojedine kategorije možete se pretplatiti na željeni pretplatnički paket ili se registrirati za odgovarajući tip besplatnog korištenja portala.

Detalji...


Informacije o tvrtki IUS SOFTWARE d.o.o.

Informacije o tvrtki IUS SOFTWARE d.o.o. Pri samom vrhu iznad izbornika Moj IUS-INFO nalazi se poveznica O nama sa osnovnim podacima trgovačkog društva upisanim u Registar Trgovačkog suda u Zagrebu, brojevima naših računa, brojem telefona, OIB-om, e-mail adresom i sl. Odabirom poveznice E-adresa otvara Vam se naš outlook i sva pitanja i savjete možete odmah zatražiti pismenim putem.

Detalji...


Uvjeti korištenja portala

Uvjeti korištenja portala Uvjeti korištenja, odnosno uvjeti upotrebe primjenjuju se na sve sadržaje i usluge portala. Uvjeti korištenja, odnosno uvjeti upotrebe primjenjuju se na sve sadržaje i usluge portala. Korištenjem bilo kojeg dijela portala na adresi www.iusinfo.hrsmatra se da su korisnici upoznati s ovim Uvjetima i obvezama koje nastaju pri korištenju.

Detalji...


Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti poslovanja Opći uvjeti poslovanja sadrže informacije o pravnom portalu IUS-INFO, načinima pretplate te pravima i obavezama koje proizlaze iz korištenja portala. Opći uvjetiposlovanja predstavljaju listu ugovorenih klauzula koje se primjenjuju prilikom zasnivanja pretplatničkog odnosa.

Detalji...


Informacije o uslugama i cijenama

Informacije o uslugama i cijenama U ovoj rubrici dostupne su Vam opće informacije o mogućnosti pretplate na IUS-INFO uslugu, kao i informacije o uvjetima besplatnog korištenja IUS-INFO sustava u okviru promocijske akcije. Možete pregledati cjenik usluge portala, kao i tablicu s navedenim vrijednostima dokumenata po skupinama. Cijene si izražene u kunama.

Detalji...


Obrazac za kontakt

Obrazac za kontakt Obrazac za kontakt jedan je od načina na koji nas možete kontaktirati ukoliko su Vam potrebne bilo kakve informacije o sadržaju ili načinu korištenja pravnog portala IUS INFO. Na e-mail adresu ili telefon koji ste naveli u obrazac zaprimit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku.

Detalji...


Pomoć pri traženju

Pomoć pri traženju Pomoć pri traženju prikazuje mogućnosti traženja putem kazala, tražilice ili kombinacijom obojeg. U rubrici je objašnjena upotreba operatora koji pomažu u preciznijem pretraživanju što uvelike skraćuje vrijeme pretraživanja.

Detalji...


Podrška korisnicima

Podrška korisnicima Svim korisnicima portala IUS INFO osigurana je stalna tehnička podrška radnim danom od 08-16 h. Tehničku podršku možete zatražiti putem telefona 01 5999 918 ili putem e-maila: info@iusinfo.hr. Za sve upite vezane uz sadržaj portala stojimo Vam na raspolaganju.

Detalji...


Video podrška

Video podrška Otkrijte mogućnosti portala IUS-INFO kroz video upute za korištenje. Video upute namijenjene su za lakše upoznavanje sa sadržajem i funkcionalnostima portala IUS-INFO a podijeljene su tematski na nekoliko videa od kojih svaki obrađuje određeni sadržaj ili funkcionalnost. Olakšano i brzo pristupanje video uputama možete provesti odabirom simbola koji se nalazi u gornjem desnom kutu sučelja.

Detalji...


Česta pitanja

Tako bilježimo sva postavljena pitanja od strane naših korisnika, a najčešći upiti kao i odgovori na njih, nalaze se u rubrici Česta pitanja. U ovoj rubrici pronaći ćete odgovore na pitanja o pristupanju sadržajima portala, mogućnostima korištenja, sklapanju pretplate, kao i na razna druga pitanja. Pitanja su istaknuta linkovima koji omogućavaju brže povezivanje s odgovorima.Ne nađete li među njima odgovor i na Vaše pitanje, a niti u nekom od tekstova na našim web stranicama,...

Detalji...


Moj račun

Moj račun Moj račun je prikaz Vaših korisničkih podataka i stanja na korisničkom računu. Korisnički podaci su ime korisnika odnosno Vaše ime i prezime, e-mail adresa te IP adresa. Stanje na korisničkom računu omogućava prikaz mjesečne uporabe portala Vašeg korisničkog imena te broj otvorenih dokumenta i njihovu vrijednost u bodovima.

Detalji...


<<  Prijašnja | Stranica: 1 | Sljedeća  >>

Prikaži SVE

Kategorija

< SviOpće informacije

Vrsta pravnog sadržaja

--(11)
Izbor dana(2)
Korisni dokumenti(2)
Korisni obrasci(2)
Lokalna glasila(2)
Međunarodni ugovori(2)
Mišljenja i tumačenja(2)
Najava događaja(3)
Novosti(3)
Objave SL(2)
Podzakonski propisi(2)
Radni dokumenti Sabora RH(2)
Registar propisa(2)
Sentence(2)
Stručni članci(2)
Sudske odluke(2)
Tips i Tricks(1)
U središtu(3)
Zakoni(2)


Funkcionalnost

Korisnički sadržaj(14)


 
Postavi za početnu stranicu Spremi stranicu u favorite