c S
Dnevne novosti

Predsjedništvo IDS-a o političkom stanju i temama bitnim za Istru

08.08.2012 07:25 PULA, 7. kolovoza 2012.Hina, Predsjedništvo IDS-a na sjednici u Puli raspravljalo je o trenutačnome političkom stanju, posebice o tri bitne teme za Istru - izgradnji Termoelektrane Plomin 3, o turističkome, šumskome i poljoprivrednom zemljištu te o programu rada koalicije s naglaskom na decentralizaciju, priopćio je IDS.

Odlučeno je da se zbog važnosti i složenosti tih tema sljedećeg tjedna sazovu tematske sjednice predsjedništva IDS-a nakon kojih će ta stranka donijeti konkretne zaključke i mjere.

Predsjedništvo IDS-a na sjednici je donijelo i zaključke o sazivanju sjednice Savjeta IDS-a koja će se održati sljedećeg tjedna u Pazinu.

Na sjednici je bilo riječi i o kadrovskim promjenama u državnim institucijama u Istarskoj županiji te o prijedlogu da se neki članovi vrate u stranku i o uključivanju novih članova, navodi IDS u priopćenju za javnost.

Predsjedništvo IDS-a zaključilo je da je procedura učlanjivanja u tu stranku propisana statutom te da o primanju novih članova odlučuju lokalne podružnice stranke.