c S
Dnevne novosti

DIP: poziv na radni sastanak "Izbori članova u Europski parlament iz Republike Hrvatske 2013."

11.03.2013 07:22 ZAGREB, 8. ožujka 2013.(Hina), Državno izborno povjerenstvo (DIP) svim je političkim strankama i potencijalnim nositeljima kandidacijskih lista grupa birača na predstojećim izborima za članove u Europski parlament uputilo poziv za radni sastanak na kojem će se obraditi teme vezane uz izbore koji će se održati 14. travnja.

Radni sastanak "Izbori članova u Europski parlament iz Republike Hrvatske 2013." održat će se u utorak, 12. ožujka, od 10,30 do 12 sati u Maloj vijećnici Hrvatskog sabora.

"Cilj radnog sastanka je upoznavanje svih zainteresiranih osoba o nadolazećim izborima članova u Europski parlament iz Republike Hrvatske, te će se na radnom sastanku obraditi sljedeće teme: kandidiranje na izborima članova u Europski parlament iz Republike Hrvatske, izborna promidžba i financiranje izborne promidžbe, birački odbori i participacija političkih stranaka u sastavu biračkih odbora, promatrači na izborima članova u Europski parlament iz Republike Hrvatske", stoji u priopćenju DIP-a.

DIP napominje da zainteresirani najkasnije do ponedjeljka 11. ožujka 2013. do 15 sati putem elektronske pošte na adresu dip@izbori.hr trebaju dostaviti podatke o imenu i prezimenu, te OIB-u osobe koja će prisustvovati radnom sastanku, naglašavajući da osobe za koje se pravovremeno ne dostave navedeni podaci neće moći prisustvovati radnom sastanku, navodi se u pozivu Državnog izbornog povjerenstva koji je potpisao predsjednik DIP-a Branko Hrvatin.