c S
Dnevne novosti

Odluke sa zatvorene sjednice Vlade

12.04.2013 07:18 ZAGREB, 11. travnja 2013.(Hina), Vlada je na zatvorenom dijelu sjednice dala očitovanje u vezi prijedloga za pokretanje postupka za ocjenu suglasnosti s Ustavom Republike Hrvatske i zakonom Uredbe o izmjenama Uredbe o nazivima radnih mjesta i koeficijentima složenosti poslova u javnim službama i Uredbe o nazivima radnih mjesta i koeficijentima složenosti poslova u državnoj službi, priopćeno je iz vladina Ureda za odnose s javnošću.

Vlada predlaže Ustavnom sudu da ne prihvati te navedene prijedloge, a cjelovita očitovanja Vlade bit će objavljena uz presude Ustavnog suda.

Usvojen je Pregled zakonskih prijedloga kojima Republika Hrvatska preuzima pravnu stečevinu Europske unije za 2013. godinu kao i Pregled podzakonskih prijedloga kojima Republika Hrvatska preuzima pravnu stečevinu Europske unije za 2013. godinu.

Radi se o redovitom izvještavanju o učinjenom u procesu preuzimanja pravne stečevine EU. Cjeloviti materijal ove točke nalazi se na web stranici Vlade www.vlada.hr.