c S
Dnevne novosti

Karamarko: Hrvatsku pozicioniramo na svjetskoj karti poželjnih investicijskih odredišta

28.04.2016 07:40 ZAGREB, 27. travnja 2016. (Hina), Prvi potpredsjednik Vlade i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko poručio je u srijedu kako dolazak izuzetno jake turske delegacije, vođene predsjednikom Recepom Tayyipom Erdoganom, daje razloge za optimizam te da se Hrvatska polako, ali sigurno pozicionira na svjetskoj karti poželjnih investicijskih odredišta, što nije bila u posljednje četiri godine.
"Polako, ali sigurno Hrvatsku pozicioniramo na svjetskoj karti poželjnih investicijskih odredišta što ona nije bila u posljednje četiri godine. Moramo pokazati zrelost i odgovornost i iskoristiti svaku priliku za uspostavljanje ravnopravnih partnerskih odnosa s partnerskim državama i potencijalnim investitorima", napisao je Karamarko na svojoj facebook stranici.

Navodeći  da nam dolazak izuzetno jake turske delegacije vođene predsjednikom Erdoganom daje razloge za optimizam, naglasio je i da je Hrvatska bez dileme poželjan partner, ali i odredište za investitore. "Ovako snažna delegacija čiji su sastavni dio vodeći turski gospodarstvenici svjedoči o atraktivnosti Republike Hrvatske u međunarodnim okvirima", napisao je Karamarko.